Головна Новини Суспільство події Під завалами знайдені ще загиблі через пожежу в одеському коледжі
commentss НОВИНИ Всі новини

Під завалами знайдені ще загиблі через пожежу в одеському коледжі

Число постраждалих від пожежі у коледжі в Одесі зросло до семи

7 грудня 2019, 19:04 comments17280
Поділіться публікацією:








Під завалами знайдені ще загиблі через пожежу в одеському коледжі

Ще двох загиблих виявили під завалами згорілого коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу в Одесі. Це вже сьома жертва пожежі, що сталася в навчальному закладі 4 грудня. Інформацію повідомляє обласне управління Національної поліції.

Такі дані поліція приводить станом на 18.10 7 грудня. Повідомляється, що тіла направлені на судово-медичну експертизу та ідентифікацію. Зазначимо, що триває огляд території пожежі. У поліції кажуть, що під завалами можуть бути ще загиблі.


Нагадаємо, що сьогодні у поліції з'явилося двоє підозрюваних, які можуть бути причетні до пожежі. Вже провели близько 20 судових експертиз і допити 150 осіб. Про ймовірні причини загоряння облдержадміністрація поінформувала раніше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кількість смертей в результаті жахливої пожежі в навчальному закладі зросла до п'яти. У лікарнях все ще залишаються 17 постраждалих при пожежі в Одеському коледжі. Всього ж у пожежі постраждала 31 людина, серед яких студенти, викладачі та рятувальники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!