Головна Новини Суспільство події "Ні капітуляції": під час віче Порошенко закидали яйцями
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ні капітуляції": під час віче Порошенко закидали яйцями

Реакція організатора Майдану "червоних ліній" виявилася вельми серйозною на тлі такої жартівливої загрози

8 грудня 2019, 22:39 comments18990
Поділіться публікацією:
"Ні капітуляції": під час віче Порошенко закидали яйцями

Сьогодні під час виступу лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка на сцені перед учасниками мітингу "Червоні лінії для Зеленського", в нього полетіли курячі яйця. Відповідне відео опублікував сам "винуватець" інциденту, що приніс із собою яйця, Андрій Самошкін, який приїхав на акцію зі Львова.

Як показано в ролику, хлопця схопили активісти протесту і намагалися побити, однак від хорошого прочухана його врятували правоохоронці, які відтягнули Самошкіна в бік і виписали штраф за дрібне хуліганство.

У свою чергу у Самошкіна є і прихильники, які похвалили його вчинок, посміявшись над реакцією колишнього головнокомандувача.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під стінами Офісу президента продовжилася денна акція, яка переросла в "Нічний дозор". Активісти мають намір залишитися спати в наметах в очікуванні ранкових подій, які почнуться з перельотом гаранта України Володимира Зеленського в Париж для проведення зустрічі з трьома лідерами "нормандського саміту". Головний мотив "Нічного дозору" — стати живим попередженням для Зеленського для того, щоб не здавати позицій і державних інтересів України під тиском Путіна




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!