Головна Новини Суспільство події Стара сигналізація та вогнегасник під ліжком коменданта: як триває розслідування пожежі в одеському коледжі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стара сигналізація та вогнегасник під ліжком коменданта: як триває розслідування пожежі в одеському коледжі

У поліції розповіли про ймовірні причини пожежі у коледжі в Одесі

10 грудня 2019, 15:34 comments2023
Поділіться публікацією:
Стара сигналізація та вогнегасник під ліжком коменданта: як триває розслідування пожежі в одеському коледжі

Поліція розглядає три версії розвитку подій, які могли спричинити масштабну пожежу в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, яка відбулася 4 грудня в Одесі та забрала життя 12-ти людей. Про це повідомляє обласне управління Національної поліції.

Серед причин: несправність електропроводки та електроприладів, необережне поводження з вогнем або ж здійснення навмисного підпалу. Як повідомив начальник облуправління Нацполіції Олег Бех, вже провели аналіз відеозаписів з камер зовнішнього спостереження на будівлях, що наявні поблизу місця події. Вже точно з'ясували, що вогонь виник в районі третього поверху учбового закладу о 10:07.

Зазначається, що документацію про пожежну безпеку в коледжі – вогонь не пошкодив. А ось автоматична система оповіщення про пожежну безпеку в будівлі – відсутня. Бех розповів, що оповіщення робили в ручному режимі: натискали на застарілий "Ревун" на першому поверсі. Більш того, поки що не знайдено жодного вогнегасника у кабінетах, зате декілька з них виявили під ліжком коменданта.

За словами Беха, відразу після локалізації пожежі зниклими були 14 осіб, наразі четверо з них – знайшли мертвими, їх опізнали. Особистості ще шістьох загиблих досі не встановлені. Судово-медичні експерти відібрали біологічні зразки у близьких безвісти зниклих, щоб зробити порівняльну експертизу.

Раніше портал "Коментарі" писав, що оголошено підозру директору коледжу через службову халатність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!