Головна Новини Суспільство події Пожежа в Одесі: кількість жертв зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежа в Одесі: кількість жертв зросла

Співробітники ДержНС знайшли тіло ще однієї жертви

11 грудня 2019, 20:37 comments1971
Поділіться публікацією:
Пожежа в Одесі: кількість жертв зросла

В Одесі співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій під час розбору завалів знайшли тіло ще однієї жертви пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, який стався 4 грудня. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

Таким чином, кількість жертв зросла до 13 осіб. На сьогоднішній день у лікарні залишаються 8 постраждалих. Всього постраждали 30 осіб.

У ДержНС повідомляють, що роботи по ліквідації наслідків пожежі в коледжі тривають. Всього з початку робіт з місця пожежі вивезено понад 2 тис. куб. м будівельних конструкцій.

Раніше "Коментарі" писали, що Київський районний суд Одеси сьогодні відправив під домашній арешт директора Одеського коледжу економіки і права Любов Кочергу. В даний час директорові коледжу інкримінують лише службову недбалість, що спричинила тяжкі наслідки. Стаття передбачає до 5 років позбавлення волі. Однак після експертиз їй може бути висунуто звинувачення у порушенні пожежної безпеки, що тягне покарання до 8 років позбавлення волі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!