Головна Новини Суспільство події Аваков про підозрюваних у вбивстві Шеремета ветеранів АТО: "Такі вівці є в кожному стаді"
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков про підозрюваних у вбивстві Шеремета ветеранів АТО: "Такі вівці є в кожному стаді"

Міністр внутрішніх справ закликав не розчаровуватися в героях АТО/ОНС з-за окремого випадку

13 грудня 2019, 00:09 comments15199
Поділіться публікацією:
Аваков про підозрюваних у вбивстві Шеремета ветеранів АТО: "Такі вівці є в кожному стаді"

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков. відповідаючи на питання про затримання групи підозрюваних виконавців вбивства Павла Шеремета, позначив, що слідство ще триває, а участь затриманих у антитерористичній операції на Донбасі є вкрай болючим фактором. Про це міністр заявив у студії програми "Право на владу".

"Ми вважаємо, що наші аргументи дуже серйозні. Завтра ми надамо декілька актів експертиз у суді, в тому числі від королівського експерта Великобританії — людини №1 у світі з аналізу фактів і відеозображень. Є наші експертизи, тобто ми тут достатньо обгрунтовані і впевнені, що не помилилися", — зазначив Аваков.

При цьому ведуча Наталія Мосійчук звернула увагу на той факт, що всі підозрювані зробили великий внесок у збереження суверенітету України під час збройних дій на Донбасі в умовах російської агресії.

"Ті, хто був нами затриманий, дійсно були на війні, волонтерили, хоча деякі наживали на цьому будинки і машини... Такі вівці є в кожному стаді, знаєте. Це не означає, що інші патріоти, волонтери кепські. Я хочу захистити цих людей і сказати, що ми віримо в них і сподіваємося на них", — резюмував  Аваков.

Міністр підкреслив, що суспільство не повинно пропускати заради заслуг на війні співучасть у вбивстві та інші злочини, іакше нація виявиться неспроможною.

"Нам сумно, але ми повинні це пройти і залишитися справедливими", — підсумував чиновник.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про те, що сьогодні поліція затримала групу підозрюваних у вбивстві відомого журналіста Павла Шеремета в Києві у 2016 році, у зв'язку з чим МВС зібрав брифінг, де представило всі обставини цієї справи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!