Головна Новини Суспільство події Бунт в СІЗО: у Кропивницькому арештанти відібрали ключі від камер і побили жінку-психолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Бунт в СІЗО: у Кропивницькому арештанти відібрали ключі від камер і побили жінку-психолога

Екс-глава пенітенціарної служби України говорить, що ситуація в ізоляторі неконтрольована

17 грудня 2019, 15:17 comments2136
Поділіться публікацією:
Бунт в СІЗО: у Кропивницькому арештанти відібрали ключі від камер і побили жінку-психолога

У місті Кропивницький вчора стався бунт у СІЗО, в результаті якого арештанти відібрали ключі від камер і побили психолога. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів колишній глава Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький.

За словами екс-чиновника, бунт почався, коли один з арештантів повинен був забрати свої речі, щоб відправитися в інший ізолятор. "Йому дали можливість сходити за речами і попрощатися з усіма, що останній використовував для того, щоб не підкорятися вимогам правоохоронців. Він загітував інших арештантів до непокори і заручився підтримкою під приводом, що в іншому місці його нібито будуть бити, — каже Старенький. — По дорозі до камери він скористався тим, що не був під наглядом, і зайшов у кабінет до жінки-психолога, з якою у нього склалися неприязні відносини. Він завдав їй кілька ударів за те, що та нібито говорила раніше щось в його адресу. Почали виходити арештанти, які відібрали ключі від камер". За словами Старенького, співробітники були змушені перейти в адмінбудівлю, і станом на сьогодні ситуація в СІЗО неконтрольована.

До речі, на сайті пенітенціарної служби ситуацію з можливим бунтом поки не прокоментували.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!