Головна Новини Суспільство події "Ювілей на грані кримінального кодексу": опублікований список гостей Луценка на гуляні з нагоди його 55-річчя
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ювілей на грані кримінального кодексу": опублікований список гостей Луценка на гуляні з нагоди його 55-річчя

На святі колишнього прокурора помічені і фігуранти кримінальних проваджень

18 грудня 2019, 21:51 comments2445
Поділіться публікацією:
"Ювілей на грані кримінального кодексу": опублікований список гостей Луценка на гуляні з нагоди його 55-річчя

На святкуванні 55-річного ювілею екс-генпрокурора Юрія Луценка відмітились його колишні підлеглі з прокуратури і ряд політичних діячів, у тому числі фігуранти кримінальних проваджень і герої антикорупційних журналістських розслідувань. Про це передає журналістський проект "Схеми" опублікувавши своє розслідування на Facebook,

Святкування відбувалося 14 травня в ресторані Vino e Cucina, який належить Михайлу Бейліну, столичному бізнесмену, в минулому — раднику глави Адміністрації президента Бориса Ложкіна, нині — фігурантові кримінальної справи НАБУ/САП. Бейліна підозрюють у причетності до корупційної схеми на ПАТ "Укрзалізниця", якій було завдано збитків на 20 мільйонів гривень.

Також журналісти опублікували список відомих персон, які виходили з припаркованих біля ресторану Vino e Cucina автомобілів, годинник святкування:

П'ятий президент України Петро Порошенко.

Мер Києва Віталій Кличко.

Бізнесмен Ігор Суркіс і його брат, нині депутат від ОПЗЖ Григорій Суркіс. Обидва фігуранти розслідування НАБУ про розкрадання в сфері державної енергетики.

Колишній народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" і політтехнолог Порошенко Ігор Гринів.

Колишній начальник Управління державної охорони Валерій Гелетей. Саме УГО забезпечувало охорону весілля старшого сина Луценка 2017 році, коли його співробітники здійснили напад на знімальну групу "Схем".

Екс-депутат і політтехнолог Віктор Уколов.

Колишній депутат від "Народного фронту" Андрій Тетерів.

Чинний депутат від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв.

Чинний позафракційний парламентарій Андрій Деркач. Випускник Вищої школи КДБ в Росії. Нещодавно Деркач зустрівся з особистим адвокатом Трампа Рудольфом Джуліані — під час його візиту в Україну.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Юрій Луценко зіграв неоднозначну, але значну роль в скандалі між Україною і США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!