Головна Новини Суспільство події Пасажирка намагалася відкрити двері літака, щоб убити всіх: на підмогу вилетіли винищувачі
commentss НОВИНИ Всі новини

Пасажирка намагалася відкрити двері літака, щоб убити всіх: на підмогу вилетіли винищувачі

Дівчина летіла до Туреччини разом з бабусею, але влаштувала п'яний дебош

23 грудня 2019, 16:10 comments2592
Поділіться публікацією:
Пасажирка намагалася відкрити двері літака, щоб убити всіх: на підмогу вилетіли винищувачі

Сьогодні відбувся суд над британкою, яка влаштувала п'яний дебош на борту літака Airbus 321, що летів з Лондона в Туреччину. 26-річна британка напала на бортпровідників і намагалася відкрити двері повітряного судна, через що в небо підняли два винищувачі. Про інцидент повідомляє видання The Sun.

Так, згідно з інформацією британських ЗМІ, Хлоя Хейнс перебувала на борту літака разом зі своєю бабусею, яка пересувається на інвалідному візку. За результатами експертиз, дівчина була в стані алкогольного сп'яніння, і, в результаті, влаштувала істерику. Через 45 хвилин польоту Хлоя вирішила відкрити аварійний вихід зі словами, мовляв, вб'є всіх пасажирів. Заспокоїти розбурхану дівчину намагалися всі бортпровідники, які хоч і постраждали через агресію дівчини, але все ж змогли її затримати. Через напади та погрози безпеці повітряного судна Хлою поклали в проході літака, поки той не приземлився в Лондоні – повітряне судно довелося розгорнути назад і зробити посадку.

hnt5KrRntc5w1eWrXJPlvFxd8.jpg

А поки стюарти розбиралися з агресивною пасажиркою в небі, на перехоплення аеробуса підняли два винищувачі.

Під час сьогоднішнього засідання Хлоя Хейнс визнала свою провину, проте категорично спростувала, що вона була п'яною. Через витівку в стані алкогольного сп'яніння, що підтвердили результати медекспертиз, дівчина повинна виплатити авіакомпанії компенсацію – близько 100 000 доларів. Вирок винесуть Хлої в січні 2020-го, а поки її відпустили під заставу і зобов'язали брати участь у програмі анонімних алкоголіків.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!