Головна Новини Суспільство події Головний поліцейський Львівщини вимагає данину у місцевих бізнесменів, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний поліцейський Львівщини вимагає данину у місцевих бізнесменів, - ЗМІ

Бізнесмени Львівської області звинуватили главу ГУ Національної поліції у Львівській області Василя Віконського, який раніше служив у спецпідрозділі «Беркут», в рекеті

30 грудня 2019, 14:37 comments2830
Поділіться публікацією:
Головний поліцейський Львівщини вимагає данину у місцевих бізнесменів, - ЗМІ

За словами підприємців, до них нібито почали приїжджати "посланці" від Віконського з вимогою щомісяця платити "данину" і передати частину бізнесу, пишуть журналісти видання "Вголос".

Бізнесмени стверджують, що правоохоронці заздалегідь фабрикують кримінальні справи і нібито погрожують тюремним ув'язненням в разі відмови давати "відкат".

За даними журналістів, які посилаються на інформацію бізнесменів, у вимаганні нібито беруть участь не тільки поліцейські Львівської області, але і співробітники Івано-Франківського та Хмельницького обласних главків поліції. У Віконського, як стверджують журналісти, гарні зв'язки з керівництвом поліції сусідніх регіонів.

Бізнесмени впевнені, що Віконський скоро буде відправлений у відставку. Саме тому, за їх словами, він намагається "повернути" гроші, які нібито були заплачені за призначення на посаду.

"Відставки Віконського вже кілька місяців домагається громадськість Львівщини та депутати Львівської обласної ради", – зазначають журналісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!