Головна Новини Суспільство події У Києві затримали "злодія в законі" на прізвисько "Камо Московський"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві затримали "злодія в законі" на прізвисько "Камо Московський"

"Камо Московський" приїхав в Україну, щоб уникнути кримінальної відповідальності за статус "злодія в законі"

9 січня 2020, 11:56 comments1711
Поділіться публікацією:
У Києві затримали "злодія в законі" на прізвисько "Камо Московський"

Столичні правоохоронці затримали 57-річного громадянина Російської Федерації, який незаконно перетнув український кордон, повідомляє прес-служба Нацполиції Києва.

За інформацією правоохоронців, "Камо Московський" приїхав в нашу країну, щоб уникнути кримінальної відповідальності за статус "злодія в законі", а також він планував контроль над злочинними групами в Україні.

"Злодія в законі" на півроку помістили в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Зараз приймається рішення про його примусове видворення з країни і забороною в'їзду в Україну терміном на 5 років.

"Коронований"  "Камо Московський" був в 1983 році в Тбілісі, він є уродженцем Грузії. У в'язниці він провів більше 30 років і звільнився у минулому році.

Як повідомляли "Коментарі", в травні 2016 року Верховна Рада відмовилася ввести в Кримінальний кодекс поняття "злодій в законі". Відхилений законопроект передбачав кримінальну відповідальність за створення злочинного співтовариства з метою вчинення будь-яких злочинів під керівництвом "злодіїв у законі". Дане правопорушення повинно було каратися позбавленням волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!