Головна Новини Суспільство події Найпопулярніша порноактриса вирішила знайти собі хлопця
commentss НОВИНИ Всі новини

Найпопулярніша порноактриса вирішила знайти собі хлопця

Лана Роудс розповіла про те, якого шукає хлопця і які у нього повинні бути якості

9 січня 2020, 14:47 comments11603
Поділіться публікацією:
Найпопулярніша порноактриса вирішила знайти собі хлопця

Популярна 23-річна порнозірка Лана Роудс шукає собі хлопця і хоче побудувати стосунки з тим, з ким у неї буде "хімія", пише The Hooksite.

Дівчина зауважила, що вона досить добре заробляє, тому насамперед для неї буде важливим фактором у виборі партнера – зовнішність і почуття гумору, а професія у нього може бути абсолютно будь-яка.

Лана Роудс відзначила, що хоче зустріти таку людину, з якою вона може бути сама собою, хто полюбить її як особистість і хто хоче мати хороший секс.

Дівчина вірить, що її майбутній хлопець не буде використовувати її популярність, а буде чесним.

Як повідомляло видання "Коментарі", актриса школі займалася гімнастикою і черлідингом. Після цього вона працювала офіціанткою і стриптизеркою в Чикаго.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що порноактриса Стефани Клиффорд пройшла перевірку на детекторі брехні, який підтвердив правдивість її заяв про інтимні зв'язки з президентом США Дональдом Трампом.

Перевірка була в 2011 році за замовленням журналу Life & Style, і поліграф "з 99-відсотковою ймовірністю" підтвердив її слова.

Поліграфолог Рон Слэй, який проводив опитування Кліффорд, заявив, що може і готовий дати свідчення на суді, якщо такий трапиться.

Також порноакторці були задані питання про те, чи був у неї в липні 2006 року — був секс вона відповіла ствердно, і детектор брехні показав правдивість її відповідей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!