Головна Новини Суспільство події Пожежа в коледжі в Одесі: з’явився ще один підозрюваний
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежа в коледжі в Одесі: з’явився ще один підозрюваний

Продовжується розслідування пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу

13 січня 2020, 20:39 comments1965
Поділіться публікацією:
Пожежа в коледжі в Одесі: з’явився ще один підозрюваний

З’явився ще один підозрюваний у розслідуванні пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, яка сталася 4 грудня 2019 року та забрала життя 16 людей. Про це інформує прес-служба прокуратури Одеської області.

Так, прокурори повідомили про підозру у службовій недбалості завідуючій господарством коледжу. Повідомляється, що у червні 2014 року співробітники облуправління Держслужби з надзвичайних ситуацій склали акт про грубі порушення законодавства щодо пожежної безпеки. Завгосподарством доручили усунути дефекти, однак вона не вжила необхідних заходів та не забезпечила можливість безперешкодної евакуації людей в день трагедії. Зазначається, що попри наявні порушення пожежної безпеки, жінка, як член комісії, погодилась з висновком про готовність учбового корпусу коледжу до нового навчального року. Вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Нагадаємо, що трагічна пригода сталася через порушення заходів пожежної безпеки та службову халатність. Директору закладу висунули підозру у службовій халатності. 

Раніше "Коментарі" писали, що серед загиблих виявили директора Інституту морської біології Національної академії наук України Бориса Александрова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!