Головна Новини Суспільство події Порив труби біля Ocean Plaza: рятувальники на руках виносять людей з торгового центру
commentss НОВИНИ Всі новини

Порив труби біля Ocean Plaza: рятувальники на руках виносять людей з торгового центру

У соцмережах пишуть, що десятки людей отримали опіки внаслідок пориву труби біля Ocean Plaza

13 січня 2020, 22:35 comments3153
Поділіться публікацією:
Порив труби біля Ocean Plaza: рятувальники на руках виносять людей з торгового центру

Ввечері у Голосіївському районі Києва на вулиці Антоновича, 174, в результаті пориву тепломережі стався підмив асфальтового покриття. Вже евакуювали більше десяти осіб. Про це інформує облуправління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Так, через підмивання асфальту в аварію потрапило маршрутне таксі, з якого евакуювали чотирьох пасажирів, а ще трьох – довелося переміщати тролейбусу, який опинився в паровій завісі поруч.

Гаряча вода з тепломережі проникла в супермаркет "Ашан" і на перший поверх ТРЦ Ocean Plaza, тому служба ДСНС евакуює звідти людей. Повідомляється, що рятувальники особисто винесли на руках з приміщення шістьох осіб. Детальну інформацію про постраждалих повідомлять в ДСНС пізніше.

В соцмережах пишуть, що люди вибивають шибки, щоб не "зваритися" в окропі. Повідомляють про численні опіки і більше 10 постраждалих. Крім того, користувачі побоюються ризику замикання і виникнення пожежі.

В Київській мерії тим часом повідомили, що аварійна бригада "Київтеплоенерго" перекрила подачу теплоносія і почала відкачування води. Рух транспорту частково обмежено.

Раніше "Коментарі" писали, що в Києві транспорт провалюється під асфальт через "повені" біля ТРЦ Ocean Plaza. Фото і відео київського "Сайлент Хілла" активно публікують у соцмережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!