Головна Новини Суспільство події Суддя Голосіївського суду «заднім числом» виправила рішення в реєстрі, - інвестори ЖК на Кондратюка
commentss НОВИНИ Всі новини

Суддя Голосіївського суду «заднім числом» виправила рішення в реєстрі, - інвестори ЖК на Кондратюка

Суддя Голосіївського районного суду Києва Наталія Чередниченко нібито внесла зміни в рішення від 3 грудня 2019 року про арешт майна забудовника ЖК на Кондратюка (колишній «Міністерський») компанії «Енергополь-Україна»

15 січня 2020, 20:53 comments1973
Поділіться публікацією:
Суддя Голосіївського суду «заднім числом» виправила рішення в реєстрі, - інвестори ЖК на Кондратюка

Як стверджують інвестори забудовника, зміни були внесені після внесення рішення до Державного реєстру.

"Більш як півтора роки будинок, в якому була придбана квартира, не добудовується. Рік директор компанії-забудовника "Енергополь-Україна" Тетяна Семенкова брехала нам, що все добудує. Коли ми зрозуміли, що буде біда, ми звернулися в правоохоронні органи та до суду з метою накласти арешт на майно компанії", — розповів голова ініціативної групи інвесторів Віталій Беспалий.

У той же час, як стверджує інвестор, суддя Голосіївського районного суду Києва Чередниченко Наталія Петрівна могла таємно змінити рішення на користь відповідача.

"Вже 10 грудня рішення про арешт зникає з реєстру. 11 грудня ми зателефонували до ДП "Інформаційні судові системи", де нам повідомили, "що публічний доступ до постанови від 03.12.19 року обмежений Голосіївським районним судом, але в реєстрі воно є", — повідомив Беспалий.

За словами інвестора, 30 грудня 2019 року у кримінальному провадженні у даній справі з'являється рішення про задоволення клопотання старшого слідчого про залишення без розгляду клопотання про арешт майна.

"Суддя виправила вже існуюче рішення просто в державному реєстрі", — підкреслив Беспалий, додавши, що інвестори в зв'язку з цим вже звернулися в Державне бюро розслідувань.

Беспалий також зазначив, що 17 січня Оболонський райсуд Києва буде розглядати зняття арешту з майна "Енергополь-Україна", що викликає занепокоєння в інвесторів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!