Головна Новини Суспільство події Потужний шторм в Іспанії забрав життя п'яти чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

Потужний шторм в Іспанії забрав життя п'яти чоловік

Метеорологи називають шторм «Глорія» найсильнішим в Іспанії з 1982 року

22 січня 2020, 02:39 comments2129
Поділіться публікацією:
Потужний шторм в Іспанії забрав життя п'яти чоловік

Велика частина Східної Іспанії постраждала  через шторм "Глорія", який забрав життя щонайменше п'яти осіб. Про це пише "Українська правда" з посиланням на іспанські ЗМІ.

У понеділок, 20 січня, стало відомо, що через підтоплення і сильний вітер в Іспанії найбільше постраждали регіон навколо Валенсії і Балеарські острови. Ще 30 провінцій країни були в стані підвищеної готовності. Але шторм відступив на південь Франції.

На даний момент відомо, що 63-річний чоловік загинув у центральній частині Іспанії в результаті падіння черепиці з його будинку, ще одного чоловіка збив автомобіль, який з'їхав з основної дороги через обмерзання. В Автономній області Валенсія через переохолодження померли 54-річна бездомна жінка і 70-річний чоловік. Тіло ще одного чоловіка знайшли недалеко від торгового центру у Валенсії.

Раніше "Коментарі" писали, що січень в Україні продовжує радувати сонцем і плюсовими відмітками. Як розповіли в Українському гідрометцентрі, у деяких регіонах повітря 21 січня прогрілося до 5-ти градусів тепла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!