Головна Новини Суспільство події Глава Меджлісу Чубаров: "Ми йдемо в Крим!"
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Меджлісу Чубаров: "Ми йдемо в Крим!"

Рефат Чубаров заявив про підготовку маршу, в якому кримські татари і західні партнери перетнуть адміністративний кордон з Кримом

23 січня 2020, 16:20 comments5430
Поділіться публікацією:
Глава Меджлісу Чубаров: "Ми йдемо в Крим!"

Глава кримсько-татарськго Меджлісу Рефат Чубаров заявив, що 2 травня готується масова операція з масового перетину админграницы з Кримом у пункті пропуску "Чонгар". Про це повідомляє видання "Крим. Реалії", посилаючись на "П'ятий канал".

За словами Чубарова, ненасильницький супротив проведуть, щоб міжнародні організації, "які постійно на словах засуджують анексію Росією Криму, змогли це підтвердити діями", долучившись до перетину админграницы.

"Росія намагається всіма своїми можливостями видавити кримських татар з їх землі. Це реальна загроза існуванню кримських татар, можливо, вперше з часів депортації в 1944 році", — зазначив глава Меджлісу.

Рефат Чубров також зазначив, що, згідно з планом заходи, в перших рядах будуть йти члени Меджлісу, народні депутати, західні партнери. Чубаров не виключає, що можливий силовий варіант прориву на аннексированный півострів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що окупаційна влада Криму дійшла до того, що заявила про намір перейменувати півострів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!