Головна Новини Суспільство події «Россия – наш главный стратегический партнер»: у Києві невідомі розвісили проросійські плакати
commentss НОВИНИ Всі новини

«Россия – наш главный стратегический партнер»: у Києві невідомі розвісили проросійські плакати

Поліція з’ясовує обставини появи антиукраїнської реклами у декількох районах Києва

30 січня 2020, 12:20 comments3771
Поділіться публікацією:
«Россия – наш главный стратегический партнер»: у Києві невідомі розвісили проросійські плакати

У Києві вночі невідомі обклеїли місто антиукраїнськими плакатами, які містили заклики співпрацювати з Росією. Про це інформує Міністерство внутрішніх справ України на своїй сторінці у Facebook. 

 

Так, вночі поліція отримала повідомлення від небайдужих громадян про те, що у декількох районах Києва з’явилися антиукраїнські плакати із закликами до співпраці з країною-агресором. Силами поліцейських, комунальників та небайдужих громадян було прибрано дев’ять незаконних наклейок з п’яти білбордів.

 

Як повідомили в облуправлінні Нацполіції, виявлені факти незаконної реклами правоохоронці зареєстрували. Після встановлення всіх обставин та осіб, причетних до розповсюдження незаконної реклами, буде надана правова кваліфікація подіям.

 

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Києві горіла будівля Міністерства культури. Виною задимлення став осередок загоряння в підвальному приміщенні. Співробітники рятувальної служби евакуювали людей, які знаходилися в будівлі. Відзначається, що за допомогою автодрабини врятовано дві людини. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!