Головна Новини Суспільство події Елітні котеджі для митників в Конча-Заспі стануть предметом розслідування, - Нефьодов
commentss НОВИНИ Всі новини

Елітні котеджі для митників в Конча-Заспі стануть предметом розслідування, - Нефьодов

Голова Держмитної служби Максим Нефьодов заявив, що відомча профспілка нібито змогла звести в Конча-Заспі елітні котеджі для топ-митників

31 січня 2020, 09:30 comments3581
Поділіться публікацією:
Елітні котеджі для митників в Конча-Заспі стануть предметом розслідування, - Нефьодов

Будівництво елітних котеджів для керівників митниці має стати об'єктом розслідування Державною архітектурно-будівельною інспекції, а потім і Національної поліції. Таку заяву зробив керівник Митної служби України Максим Нефьодов, пише "Обозреватель".

У своїй заяві чиновник нагадав інформацію, що пролунала в українському медіапросторі про те, що на гроші, які збирали з зарплат звичайних митників, відомча профспілка нібито "побудувала палаци для керівництва, куди потрапити звичайним працівникам не можна".

За словами Нефьодова, ситуація, що склалася, дискредитувала профспілку і в нинішньому своєму вигляді вона повинна припинити свою роботу.

"Я б дуже хотів, щоб старі порядки, коли профспілка де-факто працювала на інтереси вищого керівництва фіскальної служби, залишилися в минулому. Зрештою, це гроші самих митників – це відрахування, які йдуть з їх зарплат, і ці кошти повинні використовуватися на потреби самих митників", – заявив Нефьодов.

Глава Митної служби анонсував розслідування від ДАБІ, результати якого повинні бути представлені через місяць-півтора. Суть же розслідування – вивчення на предмет законності дій профспілки, який нібито зміг звести в Конча-Заспі (елітне селище в Київській області, — ред.) котеджі для "своїх".

"Проводиться розслідування, хто ж дозволив чи проявив службову бездіяльність, щоб дозволити там, де повинен бути побудований реабілітаційний центр або котеджі для персоналу, побудувати якийсь лакшері-будинок з місцями для прислуги, гаражами, басейнами і так далі", – запевнив Фахівець.

Повернене майно керівник митниці планує реалізувати на відкритому аукціоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!