Головна Новини Суспільство події У Конча-Заспі чиновники заволоділи елітної землею вартістю 930 млн гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

У Конча-Заспі чиновники заволоділи елітної землею вартістю 930 млн гривень

Суд наклав арешт на ділянки, завдяки чому зловмисники не змогли здійснити їх перепродаж

31 січня 2020, 12:43 comments2181
Поділіться публікацією:
У Конча-Заспі чиновники заволоділи елітної землею вартістю 930 млн гривень

Служба безпеки України (СБУ) викрила факт незаконного заволодіння державними чиновниками землями природно-заповідного фонду, які знаходяться в елітному районі під Києвом.  Вартість землі становить майже 1 мільярд гривень. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що керівництво районного відділення госгеокадастра і райдержадміністрації Обухівського району Київської області незаконно перевели з державної у приватну власність 23 земельні ділянки загальною площею 42 га.  Оціночна вартість землі становить 930 млн гривень.

Суд наклав арешт на ділянки, завдяки чому зловмисники не змогли здійснити їх перепродаж. В даний час приймаються процесуальні заходи щодо повернення незаконно відчужених земельних ділянок у державну власність.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в СБУ підрахували збитки України від корупції. Підрозділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України підрахував збитки, завдані державі корупціонерами. Співробітники підрозділу за 2019 рік заблокували 497 проявів корупції серед чиновників різних рівнів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!