Головна Новини Суспільство події У Криму заарештували директора парку левів - «кримнашиста» Зубкова
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму заарештували директора парку левів - «кримнашиста» Зубкова

У зоопарку Зубкова лев покусав відвідувачку

3 лютого 2020, 19:27 comments1955
Поділіться публікацією:
У Криму заарештували директора парку левів - «кримнашиста» Зубкова

У анексованому Криму заарештували бізнесмена, власника сафарі-парку левів "Тайган" Олега Зубкова. Запобіжний захід йому обрав підконтрольний окупантам Білогірський районний суд, передає "Крим.Реалії".

Зубков був заарештований на два місяці за позовом туристки Ольги Соломіної, яку в парку покусав лев.

"У зв'язку з неявкою Зубкова на суд 20 січня суддя винесла рішення про його арешт на два місяці, оскільки є побоювання, що він виїде за кордон", – заявили в прес-службі суду.

Зазначимо, НП в сафарі-парку відбулося в липні 2018 року. Лев вкусив за руку туристку Ольгу Соломіну. За її словами, Зубков був поруч у момент нападу хижака, але "не зміг відразу вгамувати своїх тварин".

У той же час, сам Зубков наполягає, що Соломіна була у нетверезому стані і "тіпала лева за гриву", через що той напав на туристку. Під час перевірки парку в зв'язку з даним інцидентом порушень не виявлено.

Зазначимо, Олег Зубков у 2014 році публічно підтримав анексію Криму Росією. Однак пізніше у нього виникли проблеми з окупаційною владою через переоформлення сафарі-парку "Тайган" і зоопарку "Казка", які йому належать, в зв'язку з власністю на землю. Зубков досі безуспішно намагається судитися з "владою". Пізніше бізнесмен назвав помилкою рішення підтримати захоплення Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!