Головна Новини Суспільство події Дощі в Австралії, пожежа в Дніпрі і розведення сил на Донбасі: дайджест нічних новин
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощі в Австралії, пожежа в Дніпрі і розведення сил на Донбасі: дайджест нічних новин

Україна виступає проти розведення сил на Донбасі, в Дніпрі горів гуртожиток, в результаті пожежі постраждали люди, крім того, Австралію накрило циклоном, влада евакуювала населення

10 лютого 2020, 07:03 comments2265
Поділіться публікацією:
Дощі в Австралії, пожежа в Дніпрі і розведення сил на Донбасі: дайджест нічних новин

Українська сторона проти розведення сил по всій лінії розмежування

Україна проти розведення сил і засобів по всій лінії зіткнення на Донбасі, тому що це суперечить Мінським домовленостями. Мінські угоди говорять, що іноземні військові формування повинні покинути Україну, а незаконні військові формування повинні роззброїтися. Питання розведення досліджувався і Міноборони, і в Генштабі, на засіданнях РНБО та інших силових відомствах.

Курс вitcoin перевищив позначку в 10 тисяч доларів

Вперше з жовтня 2019 курс вitcoin подолав позначку в 10 тисяч доларів року. Максимальна вартість кріптовалюти на біржі Bitstamp досягла 10179 доларів, проте потім було незначне зниження.

Стрибок пов'язаний з готовністю інвесторів до ризикових операціях на тлі повідомлень про швидкий спад епідемії коронавіруса в Китаї та другого етапу торгової угоди між Китаєм і США. Не виключено, що до середини поточного року курс вitcoin збільшиться до 11 тисяч доларів.

Коронавірус набирає обертів

Станом на 00:00 годин за місцевим часом неділі (19:00 за Києвом — Ред.) кількість хворих на пневмонію, викликану новим різновидом коронавіруса, склала 40 171 осіб, смертельний результат зафіксовано у 908 випадках. Лікарям вдалося вилікувати 1795 пацієнтів.У зв'язку з цим група експертів ВООЗ вирушила до Китаю для дослідження епідемії, яка виникла через коронавірус.

Австралію заливають дощі, почалася евакуація населення

В Австралії через те, що кілька днів тривають  дощі оголосили евакуацію населення в штаті Новий Південний Уельс. У зоні підтоплення опинилися населені пункти вздовж північно-східного узбережжя – від Сіднея до Порту Маккуорі.

У регіоні закрили 60 шкіл, майже 150 тисяч будинків залишилися без світла, частково перекриті дороги. У Сіднеї знеструмлено декілька районів міста.

Поліція попередила спробу вбивства Трампа

Поліція міста Вашингтон затримала поблизу Білого дому жителя Флориди, який зізнався, що приїхав в місто для вбивства президента країни Дональда Трампа. Чоловік розповів, що у нього є ніж і він збирався їм вбити американського лідера. Хлопця взяли під варту, а також конфіскували його автомобіль. Поліція описує його як "втрачену людину, якій необхідна допомога психіатра".

У Дніпрі горів гуртожиток, є постраждалі

У Дніпрі сталася пожежа в дев'ятиповерховому гуртожитку на Слобожанському проспекті, в результаті якої постраждали п'ять осіб.

Займання сталося в одній з кімнат на шостому поверсі дев'ятиповерхового гуртожитку сімейного типу. Пожежники під час гасіння евакуювали з будівлі 40 жителів. Пожежею було пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку на площі 12 квадратних метрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!