Головна Новини Суспільство події Відеофакт: під Харковом копи обстріляли автомобіль, поранивши пасажира
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: під Харковом копи обстріляли автомобіль, поранивши пасажира

У Харківському районі патрульний, щоб зупинити машину, три рази вистрілив в автомобіль і поранив людину

14 лютого 2020, 11:40 comments1891
Поділіться публікацією:








Відеофакт: під Харковом копи обстріляли автомобіль, поранивши пасажира

У прокуратурі Харківської області розповіли подробиці і оприлюднили відео нічної стрільби, в результаті якої патрульний поранив пасажира авто. Відео з'явилося на Youtube-каналі відомства, передають "Коментарі. Харків".

Нагадаємо, вночі, 13 лютого, в Хролях Харківського району патрульний, щоб зупинити машину, три рази вистрілив в автомобіль і поранив людину. В патрульній поліції Харківщини повідомляли, що екіпаж переслідував автомобіль Subaru, водій якого порушив правила дорожнього руху і не реагував на вимогу копів зупинитися. Поліцейські заблокували рух автомобіля. Патрульний намагався наблизитися до машини, але водій раптово почав рух, створюючи загрозу для життя копа. Патрульний, щоб зупинити авто, тричі вистрілив, однак автомобіль зник. Пізніше з'ясувалося, що водій автомобіля доставив в лікарню  пасажира із вогнепальним пораненням.

На оприлюдненому відеозапису з реєстратора автомобіля поліції видно, як Subaru проїжджає поруч з патрульним, потім чути звук пострілів. Через погану видимість неможливо сказати напевно, чи дійсно машина скоїла наїзд на міліціонера.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали, що прокуратура та ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу (ч. 2 ст. 365 КК України). Також ми повідомляли, що в поліції почали розслідування за фактом погрози або насильства щодо працівника правоохоронного органу (ч. 2 ст. 345 КК України) і проводять перевірку за фактом застосування зброї поліцейським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!