Головна Новини Суспільство події ФСБ затримала українських рибалок в Азовському морі
commentss НОВИНИ Всі новини

ФСБ затримала українських рибалок в Азовському морі

Росія офіційно не поінформувала Україну про причини затримки судна в Азовському морі

15 лютого 2020, 19:00 comments3305
Поділіться публікацією:
ФСБ затримала українських рибалок в Азовському морі

Російські прикордонники Федеральної служби безпеки затримали чотирьох українських рибалок в Азовському морі. Про це спільноють російські ЗМІ.

Задержание сталося в західній частині Азовського моря у берегів окупованого Криму. В українських рибалок при собі не було документів, а капітан не виконував вимоги прикордонників і нібито намагався сховатися.

За даними російської сторони, у рибалок на судні маломерном була ставная мережу і майже 300 одиниць камбали. Рибалок разом з човном доставлені в порт Керчі для подальшого розгляду.

Крім того, Росія офіційно не інформувала Україну про причини затримки судна в Азовському морі. "Зараз до з'ясування обставин із затримкою судна підключена і прокуратура АРК Крим, і МЗС України", — повідомив прес-секретар Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

За його словами, правоохоронні органи РФ офіційним листом не інформували про Україну причини затримки судна.

 Як повідомляли "Коментарі", суд Швеції вирішив оштрафувати російського капітана судна Baltic Carrier, яке у вересні сіло на мілину біля берегів міста Хелсінгборг. Суд вирішив присудити капітану 100 денних штрафів у розмірі 50 шведських крон кожен (4,6 євро). Разом з тим, чоловіка звільнили від виплати цих коштів, враховуючи час, проведений їм під арештом. В кінці вересня шведський суд заарештував капітана вантажного судна Baltic Carrier на два тижні. 80-метрове судно прямувало з Калінінграда в Лидчепинг, коли 24 вересня сіло на мілину. Всі члени його екіпажу були росіянами. Причиною аварії стало те, що капітан заснув під час керування кораблем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!