Головна Новини Суспільство події Затриманий «смотрящий» часів Януковича: переховувався від поліції 6 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Затриманий «смотрящий» часів Януковича: переховувався від поліції 6 років

Як повідомив бізнесмен Євген Черняк, у Києві затримали запорізького "смотрящего" Януковича, який вимагав гроші у підприємців

16 лютого 2020, 20:36 comments3381
Поділіться публікацією:








Затриманий «смотрящий» часів Януковича: переховувався від поліції 6 років

Поліція сьогодні у Києві затримала лідера злочинної організації, що займалася вимаганням грошей у підприємців, який шість років перебував у міжнародному розшуку. Про це йдеться на сайті Національної поліції України.


Так, оперативники КОРДу затримали чоловіка 1975 року народження, що 6 років переховувався від правоохоронців. Затриманому інкримінується створення злочинної організації, що вимагала гроші у підприємців, і прикриття такого "бізнесу". Крім того, до підозрюваного висунили ще низку статей ККУ: щодо незаконного зберігання та переробки зброї, організації так званих кримінальних "сходок" та координації діяльності злочинних груп, учасники яких скоювали тяжкі злочини, а також підозрюють у розтраті майна, відмиванні відходів (статті 255, 27, 28, 191, 209, 189, 263).

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook бізнесмен Євген Черняк, мова йде про запорізького кримінального лідера Євгена Анісімова, "Анісіма", відомого за прізвиськом Клоун "смотрящего" екс-президента України Віктора Януковича. Черняк зазначив, що затриманого здав товариш Анісімова, який відмовився від грошової нагороди за "такого жахливого покидька" та побажав йому довічно сидіти у в’язниці.

Особу затриманого підтвердив на своїй сторінці у Facebook й заступник голови МВС Антон Геращенко.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що затримані ФСБ рибалки в Азовському морі визнали себе браконьєрами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!