Головна Новини Суспільство події Шахраї придумали нову махінацію з банкоматами
commentss НОВИНИ Всі новини

Шахраї придумали нову махінацію з банкоматами

Зловмисники придумали новий спосіб шахрайства, однак його вчасно викрили правоохоронці

17 лютого 2020, 13:15 comments3021
Поділіться публікацією:
Шахраї придумали нову махінацію з банкоматами

У Києві невідомі придумали новий спосіб шахрайства – вони встановили відеокамеру на банкомат так, щоб можна було зафіксувати паролі, які вводять клієнти. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє поліція Києва.

Втім, їх план накрився, оскільки пильний киянин звернувся в поліцію замість того щоб попастися на виверти шахраїв.

Помітивши підозрілий предмет, встановлений на банкоматі, громадянин зателефонував на гарячу лінію "102", повідомляє патрульна поліція Києва.

Цікаво, що ймовірні зловмисники були поруч з банкоматом. Двоє людей, які стояли поруч, вели себе дуже підозріло, а коли чоловік почав дзвонити в поліцію, то й зовсім почали тікати.

На жаль, вони втекли ще до приїзду патрульних. Так само і чоловік, який помітив відеокамеру, не зміг запам'ятати їх, оскільки в той час на вулиці було темно.

 

Як повідомляло видання "Коментарі", щоб виманити гроші у громадян України, шахраї щоразу вигадують нові схеми. На цей раз з'явилася обман з банківськими картками.

Шахраї нібито випадково забувають картку в банкоматі і просять витягнути тих, хто опинився поруч. А після того, як добродушний чоловік їм допоміг, вони перевіряють баланс і починають говорити, що з рахунку зникли гроші, вимагаючи їх повернути. Аферисти залякують: мовляв, все бачили "крадіжку" і банкомат зберіг відбитки пальців. Схема нагадує "розлучення" з знайденим гаманцем, тільки замість гаманця — забута карта в банкоматі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!