Головна Новини Суспільство події Бій на Донбасі: окупанти з допомогою відео "похвалилися" обстрілом українських військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Бій на Донбасі: окупанти з допомогою відео "похвалилися" обстрілом українських військових

Українська армія 18 лютого зазнала втрат на Донбасі, а один із снарядів міг потрапити в приватний будинок

18 лютого 2020, 10:42 comments11224
Поділіться публікацією:








Бій на Донбасі: окупанти з допомогою відео "похвалилися" обстрілом українських військових

У Мережі з'явилися перші відеозаписи бою на Донбасі, який сьогодні вранці почали бойовики. Нагадаємо, війська окупантів пішли в атаку на українських військових в районі Золотого Луганської області. На даний момент відомо про те, що бойовики палять з 120-мм мінометів, гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру поблизу Новотошковского, Горіхового, Кримського і Хутора Вільного, а також те, що серед наших захисників є втрати.

За словами жителів Донбасу, вибухи зараз чути у Лисичанську – бої ведуться в 30 км від міста. Самі ж бойовики "похвалилися" обстрілом української армії, опублікувавши запис у Telegram-каналі. Можна побачити, як снаряди летять через будинок в бік позицій ВСУ. Крім того, за непідтвердженою поки інформацією, один із снарядів потрапив у приватний будинок. Кілька відео опублікували в соцмережах перелякані місцеві жителі.

За попередніми даними, загинуло, як мінімум два українських бійця, ще четверо поранені. Про загострення ситуації на Донбасі читайте на сайті "Коментарі" пізніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!