Головна Новини Суспільство події У центрі Києва серед білого дня виявили труп
commentss НОВИНИ Всі новини

У центрі Києва серед білого дня виявили труп

У підвальном приміщенні будинку на вулиці Тургенєвській виявили двох чоловіків без ознак життя, один був уже мертвий

18 лютого 2020, 12:59 comments3600
Поділіться публікацією:








У центрі Києва серед білого дня виявили труп

Сьогодні на вулиці Тургенівська, 35 — б занйшли виявили двох чоловіків, які не подавали ознак життя. Першими їх побачив двірник, який заглянув у бойлерну і відразу викликав лікарів і поліцію. Про це пише "Інформатор".

Один з чоловіків був уже мертвий, а другого вдалося врятувати.

Близько 7:00 двірник заглянув у підвальне приміщення, де знаходиться бойлерна. Там він побачив труп чоловіка з почорнілим обличчям, а поруч лежав ще один чоловік, який, як виявилося пізніше, він перебував у важкому стані. Щоб його витягти, медикам знадобилася допомога рятувальників.


Бійці ДСНС дістали постраждалого та передали до карети швидкої допомоги. Скільки чоловік пролежав поряд з трупом — невідомо. Його в непритомному стані доставили в реанімацію. Шансів врятувати другу людину вже не було. Судячи з того, що його тіло набуло темний колір, він помер вже давно. Подробиці інциденту встановлює слідчо-оперативна група.

Як повідомляло видання "Коментарі", в одному з спальних районів Харкова перехожі знайшли труп чоловіка. Інформація про інцидент надійшла близько 9:32 у дежурну частину Московського відділу поліції. Відзначається, що перехожі виявили бездиханне тіло чоловіка на Салтівці, біля під'їзду будинку №27 на вулиці Валентиновской. Особу померлого встановили — ним виявився 33-річний харків'янин. За словами матері, останнім часом чоловік скаржився на біль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!