Головна Новини Суспільство події Найбільша в світі аварія: у Канаді - сотні розтрощених авто, розлите пальне бензовозу і жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільша в світі аварія: у Канаді - сотні розтрощених авто, розлите пальне бензовозу і жертви

На трасі біля Монреаля зіткнулися більше сотні автомобілів, в результаті чого в лікарні опинилися близько 90 людей, є загиблі

20 лютого 2020, 13:00 comments4233
Поділіться публікацією:
Найбільша в світі аварія: у Канаді - сотні розтрощених авто, розлите пальне бензовозу і жертви

У Канаді відбулося наймасовіше в світі ДТП. Як повідомляють місцеві ЗМІ, з посиланням на правоохоронні органи Монреаля, вчора на трасі зіткнулися більше сотні автомобілів, унаслідок чого в лікарні опинилися близько 90 осіб.

Відомо, що настільки масштабна аварія сталася на в'їзді в канадське місто Монреаль через негоду. За попередніми даними, сніжна заметіль призвела до поганої видимості на дорогах, і машини влітали один в одного, розбиваючись вщент. В результаті зіткнень загинуло дві людини, а постраждали ще 90. Крім того, 30 чоловік зараз перебувають у важкому стані.

Правоохоронці уточнюють, що крім десятків легковиків, розбилися 12 вантажівок, один рейсовий автобус і один шкільний. Зараз траса перекрита, спецслужби вивозять постраждалі автомобілі з дороги, щоб відновити рух.

Також є інформація про те, що шкільний автобус зіткнувся з бензовозом, в результаті чого на дорозі опинилися сотні літрів пального.
v5NGwrK4vKSuriKh5mU2IN6NI.png

picture



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!