Головна Новини Суспільство події «За те, що жбурляла каміння, не соромно»: учасниця протестів у Нових Санжарах
commentss НОВИНИ Всі новини

«За те, що жбурляла каміння, не соромно»: учасниця протестів у Нових Санжарах

Жителька Нових Санжар, яка кидала каміння під час евакуації українців з Уханя, не вірить, що обсервація закінчиться у четвер

3 березня 2020, 16:23 comments10151
Поділіться публікацією:








«За те, що жбурляла каміння, не соромно»: учасниця протестів у Нових Санжарах

Жителька Нових Санжар, яка "відзначилася" під час евакуації українців з китайського міста Ухань, не відчуває сорому за те, що жбурляла каміння. Відео з інтерв’ю опубліковано Pavlovsky News.

"Я чесно вам скажу, мені соромно за одне – за матюки. Що вчителі бачили. Це ж я своїх дітей зганьбила. За те, що я жбурляла каміння – не соромно. Було б ще таке… все одно би виходила, протестувала", — заявила мешканка.

Жінка розповіла, що була в гостях, а коли поверталася, то побачила заворушення у селищі. За її словами, з чоловіком вирішили туди піти, щоби розшукати одного з синів, бо його на той момент не було вдома. Однак на місці побачили автобуси з евакуйованими, водіїв у захисній екіпіровці. Жінка розповіла, що поліція штовхала місцевих та пускала газ.

"Ми як жінки не можемо поліцію подужати, ми взяли камінці та жбурляли камінцями по них", — каже жінка, запевняючи, що в автобуси не цілилися.

При цьому, жителька досі вважає, що людей евакуювали хворих, а в те, що у четвер обсервація закінчиться – також не вірить. Головний аргумент, чого місцеві налякалися "хворих" – водії були "запаковані". Крім того, місцевим страшно, що поселенці в обсервації виходять на балкони.

Додамо, що жінка отримала підозру за факто хуліганства, запевнила, що готова нести відповідальність, яку встановить суд.


Раніше "Коментарі" писали, що підозрюваних в організації заворушень в Нових Санжарах відправили під варту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!