Головна Новини Суспільство події Спалення дівчини у колекторі: стали відомі мотиви звірячого вбивства в Харкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Спалення дівчини у колекторі: стали відомі мотиви звірячого вбивства в Харкові

У Харкові затримали можливих убивць дівчини, обвуглене тіло якої знайшли в колекторі

6 березня 2020, 17:00 comments5328
Поділіться публікацією:








Спалення дівчини у колекторі: стали відомі мотиви звірячого вбивства в Харкові

Сьогодні вдень, 6 березня, у Харкові затримали двох раніше судимих чоловіків, яких обґрунтовано підозрюють у вбивстві дівчини, понівечене тіло якого знайшли в колекторі у Новобаварському районі міста. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у відділі комунікації поліції Харківської області.

Як з'ясувалося, вбита знала їх. Більш того, з одним із своїх убивць дівчина мала близькі стосунки.

Затриманим 27 та 30 років. Старший — житель Пісочина, молодший з Харкова. Обидва мали судимості. Загиблій було 25 років, і жила вона у Високому під Харковом.

picture

Відомо, що 29 лютого дівчина пішла з дому. Куди — нікому не сказала. З собою взяла мобільний телефон і рюкзак. А вже 1 березня її понівечене тіло знайшли в колекторній трубі біля річки Уди поблизу вулиці Станційній в Харкові. На голові і шиї вбитої експерти виявили різані рани. Тіло було обвуглене.

Як з'ясувалося, зловмисники хотіли заволодіти мобільним телефоном дівчини. Вони її заманили нібито на прогулянку берегом річки і розбитою пляшкою порізали їй шию і голову. Щоб приховати сліди злочину, тіло сховали в колекторі і підпалили.

Особисті речі дівчини забрали собі і стали ховатися. Вони постійно змінювали своє місце перебування, а мобільні телефони відключили.

Зараз зловмисникам повідомили про підозру за фактами розбою та умисного вбивства (ч. 4 ст. 187, п 4, 6, 12 ч. 2 ст. 115 КК України). Максимальна санкція статей передбачає довічне позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що підозрюваний у вбивстві жінки в Лозовій Харківської області, просить випустити його із СІЗО. Тіло вбитої знайшов водій сміттєвоза на міському звалищі восени минулого року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!