Доба на Донбасі: є загиблий та поранені

У зоні ООС на вибухівці підірвалася БМП, один український захисник загинув

Минула доба на Донбасі вкотре пройшла неспокійно та з втратами. Про це інформує прес-центр Операції об’єднаних сил у ранковому зведенні

Повідомляється, що 6 березня збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню. Обстріли велися із заборонених Мінськими домовленостями мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Двічі режим тиші противник порушив поблизу Авдіївки, ще два рази неподалік Пісок (оперативно-тактичне угруповання "Схід"), а також окупант відкрив вогонь біля Зайцевого ("Північ").

На жаль, внаслідок підриву БМП на невстановленому вибуховому пристрої один український військовик загинув, ще три захисники отримали бойове ураження. Зазначається, що через ворожі обстріли один військовий об’єднаних сил зазнав поранення.

Сьогодні, 7 марта, бойовики вогонь не відкривали.

Раніше "Коментарі" писали, що в Україні не підтримують ідею надати окупованим районам Донецької та Луганської областей "особливий статус" 62,1% населення. Про це свідчать результати опитування Центру Разумкова.