Головна Новини Суспільство події Військовий табір США обстріляли з "Катюші": є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий табір США обстріляли з "Катюші": є загиблі

В Іраку в результаті обстрілу ракетами з "Катюші" загинули три людини: британець і американці

12 березня 2020, 10:30 comments2407
Поділіться публікацією:
Військовий табір США обстріляли з "Катюші": є загиблі

В Іраку під обстріл потрапив американський військовий табір "Таджі". Як передає місцеве видання Al-Yaum, загинули британець і двоє солдатів США.

Військові кажуть, що в їхній табір потрапило 15 ракет з "Катюші". Зараз слідство встановлює винних загибелі трьох людей. Тим часом Штати не коментують подію, побоюючись спровокувати новий конфлікт з Іраном, який підтримує терористів.

picture

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Чилі на днях невідомі викрали понад 15 млн доларів, що місцеві ЗМІ вже охрестили пограбуванням століття. Озброєні грабіжники серед білого дня влетіли в аеропорт Сантьяго, куди якраз прибув літак з настільки великою сумою готівки. Про спецрейс знали одиниці.

На територію аеропорту грабіжники, яких було не менше семи, заїхали на двох фургонах. Всі нападники були озброєні напівавтоматичними гвинтівками, з яких відкрили вогонь по співробітниках охоронної фірми Brinks. Двоє правоохоронців в результаті перестрілки були поранені, а грабіжники перенесли 14 мільйонів доларів і мільйон євро готівкою в свої авто, після чого втекли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!