Головна Новини Суспільство події У МОЗ запропонували закрити всі ресторани
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ запропонували закрити всі ресторани

Глава МОЗ Ілля Ємець вважає за необхідне вжити всіх заходів для подолання поширення коронавируса в Україні

15 березня 2020, 19:26 comments4135
Поділіться публікацією:
У МОЗ запропонували закрити всі ресторани

Міністр охорони здоров'я України Ілля Ємець закликав переглянути заходи на час карантину через пандемію коронавируса, який попередньо триватиме до 3 квітня. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна".

Так, міністр охорони здоров'я впевнений, що необхідно закрити заклади громадського харчування і торгово-розважальні центри. У свою чергу, повинні продовжити працювати тільки аптеки і продуктові магазини.

"Необхідно обмежити пересування всередині країни, ввести дистанційний режим роботи працівників, переглянути режим роботи громадського транспорту та обмежити дозволені збори людей в групах до 10 осіб", — заявив Ємець.

При цьому міністр додав, що лікарні повинні бути негайно перепрофільовані в інфекційні, з урахуванням ситуації.

"Обробляти необхідно тільки в ургентних випадках. Всі планові заходи скасувати і направити всі ресурси на підготовку до боротьби з інфекцією", — заявив він.

Крім цього, Ілля Ємець повідомив, що МОЗ активно збирає кращих епідеміологів України і включає їх до складу оперативного штабу, щоб в Україні змогли ще швидше реагувати на нові виклики, які робить епідемія.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що крім повітряного авіасполучення, скасовуються і залізничні потяги, які вчиняють маршрути з України в інші країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!