Головна Новини Суспільство події У Миколаєві пасажири побили водія трамвая за відмову везти більше 10 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

У Миколаєві пасажири побили водія трамвая за відмову везти більше 10 осіб

Під час карантину уряд дозволив перевозити не більше 10 чоловік у громадському транспорті, але пасажири в Миколаєві категорично не згодні

19 березня 2020, 19:43 comments3448
Поділіться публікацією:
У Миколаєві пасажири побили водія трамвая за відмову везти більше 10 осіб

У Миколаєві пасажири трамвая рейсу №1 побили водія за відмову пускати в громадський транспорт більше 10 чоловік. Він посилався на урядові обмеження на тлі спалаху китайського коронавіруса Covid-19, але це не допомогло. Про це повідомило видання Преступности.НЕТ.

Сьогодні, 19 березня, близько 7 ранку в районі ЮТЗ число пасажирів у трамваї досягло 10 осіб, після чого водій відмовився впускати інших бажаючих. За це незадоволені пасажири, за словами директора КП "Миколаївелектротранс" Володимира Євтушенка, "вдарили кілька разів" водія і "подряпали" його.

Також Євтушенко нагадав про відповідну постанову Кабінету Міністрів та розповів, що інцидент стався через людей старшого віку.

"Він вийшов, вони на нього накинулися, посмикали його. Трохи пошуміли люди, зараз час такий, всі розлючені", — сказав директор КП.

Крім того, Володимир Євтушенко розповів про плани збільшити кількість електротранспорту та маршрутів і запевнив, що у водіїв достатньо захисних засобів, а салони дезінфікуються.

Як повідомляв портал "Коментарі", глава Монако князь Альбер II захворів коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!