Головна Новини Суспільство події Копи розшукують 500 українців, які контактували з інфікованим Covid-19 священиком
commentss НОВИНИ Всі новини

Копи розшукують 500 українців, які контактували з інфікованим Covid-19 священиком

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко навмисно називає ім'я священика Олега Вінникова, який брав участь в церковних службах і вів похорон

24 березня 2020, 16:00 comments3135
Поділіться публікацією:
Копи розшукують 500 українців, які контактували з інфікованим Covid-19 священиком

У Тернопільській області розшукують півтисячі людей, які контактували зі священнослужителем Олегом Вінниковим. Ім'я святого батька, у якого 19 березня знайшли коронавірус, в ефірі "Свободи слова" назвав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. За його словами, він розголосив особисті дані навмисно, щоб сотні людей перебували в самоізоляції або звернулися за медичною допомогою.
За словами Геращенко, Олег Вінников не знав, що інфікований Covid-19, тому брав участь в церковних службах і вів похорон. Правоохоронці підрахували, що священик мав контакт мінімум з 500-ми чоловік. Відомо, що Вінников — перший житель Тернопільщини, у якого знайшли коронавірус. Всього ж в області Covid-19 виявили у двох людей, після чого ввели надзвичайну ситуацію.
Як раніше повідомляли "Коментарі", на даний момент в Україні відомо про 97 людей, результати тестів на коронавірус яких виявилися позитивними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!