Головна Новини Суспільство події "Безпечний Великдень": "Укрпошта" запустила послугу по доставці освячених пасок
commentss НОВИНИ Всі новини

"Безпечний Великдень": "Укрпошта" запустила послугу по доставці освячених пасок

Нова послуга "Укрпошти" дозволить зменшити кількість парафіян у храмах на Великдень для запобігання поширенню коронавірусу

9 квітня 2020, 16:53 comments3418
Поділіться публікацією:
"Безпечний Великдень": "Укрпошта" запустила послугу по доставці освячених пасок

НО "Укрпошта" оголосив про введення нової послуги, що дозволяє отримувати вже освячені великодні паски без походу до церкви. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Так, за словами українського гаранта Володимира Зеленського, нова послуга дозволить захистити парафіян, які традиційно відвідують церковну службу на Великдень, в умовах спалаху пандемії COVID-19. За даними уряду, до 70% громадян України підтримують заходи карантину і лише 3%, незважаючи на епідеміологічну небезпеку, мають намір відвідати церкву.

"Це чудово, що українці такі відповідальні, і більшість громадян усвідомлюють високі ризики епідемії. Адже пік ще попереду. Тому треба зробити все можливе, щоб і 3% віруючих не піддавалися небезпеці", — зауважив глава держави.

Саме тому всі бажаючі дотримуватися заходів безпеки для себе і ближніх, можуть до 12 квітня включно замовити паску на офіційному сайті "Укрпошти" або зателефонувавши на безкоштовну "гарячу" лінію компанії 0 800 300 545. Доставка здійснюється листоношею за місцем проживання до 18 квітня 15:00.

При цьому оператори відзначають, що паски вже освячені і герметично упаковані, що гарантує безпеку від вірусів та інфекцій. Також освячені паски вже є в наявності в кожному відділенні "Укрпошти".

За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, вже отримано кілька сотень замовлень, і постійно надходять нові.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що національний карантин не завадив звичайного режиму роботи "Укрпошти".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!