Головна Новини Суспільство події "Був без маски": суд в Чернівцях відмовився штрафувати порушника карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

"Був без маски": суд в Чернівцях відмовився штрафувати порушника карантину

Районний суд Чернівецької області не знайшов підстав для штрафу за відсутність захисної маски

12 квітня 2020, 14:39 comments4771
Поділіться публікацією:
"Був без маски": суд в Чернівцях відмовився штрафувати порушника карантину

Кельменецький районний суд Чернівецької області відмовився штрафувати місцевого жителя, який всупереч приписам з карантину, знаходився без маски в громадському місці. Про це повідомляється у відповідній постанові суду.

Згідно з матеріалами адміністративної справи, чоловік перебував без захисної маски на зупинці громадського транспорту, яка вважається громадським місцем. Відповідно, на нього склали протокол за порушення карантину.

На суді чоловік заявив, що живе в селі і не мав можливості купити маску або виготовити її, а безкоштовно маску ніхто не пропонував. Суддя закрив справу через відсутність складу правопорушення. Суд також послався на те, що в справі немає доказів, які б підтверджували, що порушник за власні кошти зобов'язаний купити або виготовити маску, або доказів того, що йому оплатили витрати на маску.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Миколаївській області все-таки виявлені два перші випадки зараження коронавірусів. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив, що коронавірус в Миколаївській області був зафіксований у людей, які недавно повернулися в Україну з Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!