Головна Новини Суспільство події Фаьшиві тести на коронавірус і "амулети": як заробляють на карантині в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Фаьшиві тести на коронавірус і "амулети": як заробляють на карантині в Україні

В Україні з'явилися нові афери, пов'язані з пандемією коронавірусу

13 квітня 2020, 10:05 comments1917
Поділіться публікацією:
Фаьшиві тести на коронавірус і "амулети": як заробляють на карантині в Україні

В Україні з'явилися нові афери, пов'язані з пандемією коронавірусу. За інформацією поліцейських, вони виявляють продаж підроблених тестів на COVID-19 та інші злочини, про які пише "Сьогодні".

Так, за інформацією Національної поліції, в Мережі з'явилося безліч оголошень від шахраїв, які "торгують" масками і антисептиками. Однак після переказу коштів на карту вони зникають, не відправивши куплений товар. Крім того, в інтернеті продають підроблені тести на коронавірус за позахмарними цінами.

"В одній з інтернет-спільнот харківські ділки встановили на "тести" ціну в 600 доларів. Насправді "тестами" виявилися звичайні лакмусові папірці. Крім того, деякі з ділків почали продавати "амулети" від коронавірусу. За якісь дощечки, які нібито захищають від хвороби, просили по 1700 доларів", — пише "Сегодня" з посиланням на декана факультету кіберполіції Харківського університету внутрішніх справ В'ячеслава Маркова.

Нагадаємо, за минулу добу медики лабораторно підтвердили 325 нових випадків коронавірусу в Україні. Таким чином, станом на 9:00 ранку понеділка, кількість інфікованих у нашій країні становить 3102 українця. Про це повідомляє МОЗ України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!