Головна Новини Суспільство події Києво-Печерська лавра закривається на карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Києво-Печерська лавра закривається на карантин

Правоохоронці повинні проконтролювати виконання рішення про карантин в Києво-Печерській лаврі

13 квітня 2020, 12:28 comments2190
Поділіться публікацією:
Києво-Печерська лавра закривається на карантин

Згідно з рішенням комісії з надзвичайних ситуацій столиці, Києво-Печерська лавра закривається на карантин. Про це повідомив міський голова Києві Віталій Кличко під час брифінгу.

На території Києво-Печерської лаври вже виявлено понад 90 випадків зараження коронавірусною інфекцією COVID-19, з яких 63 випадки – за останню добу. Київський градоначальник зазначив, що столична влада відправить на територію Лаври мобільні рентгени та бригади медиків для забору зразків для проведення тестування.

Крім того, Кличко зазначив, що правоохоронні органи повинні проконтролювати виконання рішення про закриття Лаври на карантин.

Всього станом на 13 квітня в Києві зафіксовано 495 випадків інфікування коронавірусом COVID-19, 9 людей померли. У той же час, у столиці вже одужали 12 осіб.

Раніше "Коментарі" писали, що за минулу добу медики лабораторно підтвердили 325 нових випадків коронавірусу в Україні. Таким чином, станом на 9:00 ранку понеділка, кількість інфікованих у нашій країні становить 3102 українця. За інформацією медиків, на сьогоднішній день, 13 квітня, через ускладнення, викликані COVID-19, померли 93 пацієнта. У той же час вилікували 97 осіб. Крім того, статистика МОЗ не враховує дані з окупованих територій Криму і Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!