Головна Новини Суспільство події Стрілянина у Львові: невідомі у балаклавах застрелили чоловіка посеред вулиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина у Львові: невідомі у балаклавах застрелили чоловіка посеред вулиці

У Львові посеред вулиці застрелили чоловіка, поліція шукає свідків

22 квітня 2020, 12:57 comments2659
Поділіться публікацією:
Стрілянина у Львові: невідомі у балаклавах застрелили чоловіка посеред вулиці

У Львові на вулиці сталася стрілянина, в результаті якої загинула людина. Про це інформує Міністерство внутрішніх справ на офіційному сайті.

Так, сьогодні, 22 квітня, близько 10.00 відбулася стрілянина на вулиці Академіка Павлова. За попередніми даними поліції, у під’їзді одного з будинків кілька невідомих у балаклавах напали на двох львів’ян. При цьому, зловмисники застосували вогнепальну зброю. Один із потерпілих, 49-річний львів’янин, від отриманих поранень помер на місці події. Після того, як чоловіка застрелили, нападники втекли з місця події, ймовірно, на "Форді" світло-сірого кольору.

На місці події працює поліція, у місті та на території області введені поліцейські операції для розшуку та затримання зловмисників. Правоохоронці закликають свідків події допомогти у встановленні нападників. Наявну інформацію слід повідомити на лінію 102.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Львові прогримів вибух на території лікарні: є загиблий. Поліція встановлює обставини вибуху біля однієї із міських лікарень Львова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!