Головна Новини Суспільство події Провокація в Одесі до 2 травня: СБУ виявила листівки з "Новоросією" і російською пропагандою
commentss НОВИНИ Всі новини

Провокація в Одесі до 2 травня: СБУ виявила листівки з "Новоросією" і російською пропагандою

Співробітники СБУ запобігли спробі російської пропаганди в Одесі

30 квітня 2020, 20:34 comments3380
Поділіться публікацією:
Провокація в Одесі до 2 травня: СБУ виявила листівки з "Новоросією" і російською пропагандою

Співробітники Служби безпеки України попередили спробу проросійської пропаганди проросійського руху "Куликове поле", яка полягала в організації провокації на 2 травня. Про це повідомили в прес-службі Служби безпеки України на офіційному сайті.

У день річниці пожежі в Будинку профспілок представники проросійського руху "Куликове поле" розповсюджували агітаційні в Одесі матеріали з пропагандою так званій "Новоросії" і закликав до захоплення державної силою в Одесі зокрема і в Україні в цілому.

На агітаційних матеріалах пропаганди написано "Одеса російське місто", а карта України, поділена на регіони, один з яких названо "Новоросією".

У прес-службі СБУ розповіли, що в ході обшуків у активістів проросійського руху правоохоронці знайшли друкарську продукцію з відвертою антиукраїнською пропагандою сепаратистського характеру.

Як повідомляв портал "Коментарі", Росія вводить обов'язкову платну реєстрацію мобільних телефонів за IMEI, а ціну послуги встановлювати держава.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!