Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У Жовтневому палаці - скандальний «Дракон» Олександра Меламуда
commentss НОВИНИ Всі новини

У Жовтневому палаці - скандальний «Дракон» Олександра Меламуда

"Дракон" - філософська, зворушлива казка для дорослих, яка змушує замислитися над природою добра і зла, над природою самої людини

7 серпня 2019, 11:24 comments2090
Поділіться публікацією:
У Жовтневому палаці - скандальний «Дракон» Олександра Меламуда

6 жовтня о 19:00 антрепризний Театр Олександра Меламуда повертається на сцену зі скандальною постановкою "Дракон" за мотивами однойменної п'єси Євгенія Шварца, яку глядач високо оцінив в минулому сезоні.

Це історія про темну сторону людини, чудовисько — дракона, який живе в кожному з нас. "Дракон" — філософська, зворушлива казка для дорослих, яка змушує замислитися над природою добра і зла, над природою самої людини

Можливо вбити в собі дракона? Чи достатньо цього для того, щоб зла в цьому світі стало менше?

Це не стандартний спектакль, до якого звикли глядачі театрів. Це справжнє шоу з яскравими декораціями і костюмами, живою музикою і, звичайно, неперевершеною грою зіркового акторського складу. Продюсер постановки, автор музичних тем і текстів — сам епатажний київський бізнесмен Олександр Меламуд.

У ролях: Володимир Горянський, Олександр Меламуд, Андрій Джеджула, Дмитро Ступка, Олексій Суханов, Мирослава Філіпович, Світлана Косолапова, Максим Максимюк, Володимир Захарченко. Режисером п'єси виступив Народний артист України Володимир Горянський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!