Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Суд заблокував сайт обміну електронних грошей в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд заблокував сайт обміну електронних грошей в Україні

Суд зобов'язав провайдерів заблокувати доступ до сайту, що надає послуги з обміну заборонених електронних грошей

14 серпня 2019, 18:03 comments2449
Поділіться публікацією:
Суд заблокував сайт обміну електронних грошей в Україні

Нацкомісія, яка здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), поінформувала провайдерів про рішення Святошинського районного суду Києва, яке зобов'язує всіх операторів та провайдерів телекомунікацій, внесених у відповідний реєстр на сайті НКРЗІ, заблокувати доступ до сайту vilkov.com, здійснює обмінні операції з електронними грошима. Про це йдеться в постанові суду, повідомляється на сайті комісії.

"Накласти арешт на майнові права інтелектуальної власності, які виникають у користувачів мережі інтернет при використанні веб-ресурсу vilkov.com шляхом зобов'язання інтернет-провайдерів... включених до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій, перелік яких міститься на офіційному сайті НКРЗІ, закрити доступ до нього", — йдеться в повідомленні.

Даний сайт надає послуги по обміну/купівлі/продажу електронних грошей, їх виведенню на карти українських і російських банків, операції з переведенням у готівку коштів з PayPal, заборонених Україні WebMoney, "Яндекс.Гроші", а також систем BitCoin, AdvencedCash і PerfectMoney. Як зазначається на підлягає блокуванню сайті, до компанії "Вілков" є оффлайн-офіси в Черкасах, Києві та Львові. Сайт компанії, згідно з вказаними даними, існує з 2006 року.

Як повідомляли "Коментарі", електронні візи вводяться для громадян таких держав: Австралія, Антигуа і Барбуда, Багамські Острови, Барбадос, Бахрейн, Болівія, Бутан, Вануату, Гаїті, Гватемала, Гондурас, Гренада, Домініка, Домінікана, Індонезія, Камбоджа, Катар, Коста-Ріка, Кувейт, Лаос, Маврикій, Малайзія, Мальдіви, Мексика, Мікронезія, М'янма, Непал, Нікарагуа, Нова Зеландія, Оман, Палау, Перу, Сальвадор, Самоа, Саудівська Аравія, Сейшельські Острови, Сент-Вінсент і Гренадіни, Сент-Люсія, Сінгапур, Суринам, Таїланд, Тимор-Лешті, Тринідад і Тобаго, Тувалу, Фіджі, Ямайка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://nkrzi.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!