Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Хто, коли і навіщо створив борщ: анонсований вихід нових серій серіалу про Wow-факти з історії України
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто, коли і навіщо створив борщ: анонсований вихід нових серій серіалу про Wow-факти з історії України

Опубліковані перші дві серії нового сезону анімаційного серіалу "Книга-подорож"

28 серпня 2019, 18:00 comments2071
Поділіться публікацією:
Хто, коли і навіщо створив борщ: анонсований вихід нових серій серіалу про Wow-факти з історії України

Анонсовано новий сезон анімаційного серіалу "Книга-подорож". У ньому розповідається про найцікавіші Wow-факти історії України. Про це повідомляє видання "Українська правда".

Історія України не має кінця, вона включає в себе велику кількість Wow-фактів науки, мистецтва, культури та географії. Про них тепер можна дізнатися, переглянувши новий сезон мультиплікаційного серіалу "Книга-подорож". Він, до речі, включає в себе 25 серій, кожна з яких присвячена конкретній теми.

Унікальність даного серіалу полягає в тому, що це перший український анімаційний проект, в якому йде мова про реальні історії людей та їх незвичайні пригоди. У новому сезоні глядач зможе прослухати історію створення борщу, і пізнавальну розповідь про видатного письменника Івана Франка, а також дізнатися про ще 23 персонажів, що стали героями мультфільму.

27 серпня цього року відбулась прем'єра перших двох серій нового сезону "Книги-подорожі". Youtube-канал проекту буде поповнюватися новими анімаційними відео щодня.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська інді-рок-група Imagine Dragons випустила анімаційний кліп на свою зворушливу пісню Birds.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!