Головна Новини Суспільство мистецтво і культура "Євробачення-2020": організатори назвали місто, де пройде міжнародний конкурс
commentss НОВИНИ Всі новини

"Євробачення-2020": організатори назвали місто, де пройде міжнародний конкурс

За правилами конкурсу, в 2020 році він повинен пройти в Нідерландах

30 серпня 2019, 15:54 comments2923
Поділіться публікацією:
"Євробачення-2020": організатори назвали місто, де пройде міжнародний конкурс

Наступний вокальний конкурс "Євробачення-2020" відбудеться в голландському місті Роттердам. Раніше від прийняття відмовилися кілька міст Нідерландів, включаючи і столицю — Амстердам. Про це передає "РБК".

Таке рішення прийняли EBU, представники "Євробачення", а також голландські мовники NPO, NOS і AVROTROS. Спочатку вони вибирали між п'ятьма містами, але в кінцевому рахунку список звузився до Роттердама і Маасріхта.

"Роттердам проявив фантастичний ентузіазм і відданість справі, він також має в своєму розпорядженні можливостями для прийому делегацій з більш ніж 40 країн у наступному травні", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Євробачення-2020" пройде в Нідерландах, так як голландський співак Дункан Лоуренс став переможцем останнього конкурсу, який відбувся в ізраїльському Тель-Авіві.

Раніше повідомлялося, що з боку Пентагону прийнято рішення про надання допомоги для оборонної діяльності в Україні. "Департамент Пентагону розглянув пакет зовнішньої допомоги (для України) і підтримує його", — сказав високопоставлений чиновник Міністерства оборони США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!