Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Осінь прийшла, але літо залишилося: прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Осінь прийшла, але літо залишилося: прогноз погоди

Оприлюднений прогноз погоди на сьогодні

1 вересня 2019, 08:48 comments2299
Поділіться публікацією:
Осінь прийшла, але літо залишилося: прогноз погоди

Перший день осені порадує українців теплом, небо буде хмарних із змінними проясненнями, температура повітря досягне 32 градусів. У нічний і ранковий час буде досить прохолодно — 15... 18 градусів в середньому. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У північних, східних, центральних і деяких західних регіонах рівень тепла досягне 26... 29 градусів тепла. На півдні і південно-заході країни – до 29... 32 градусів. В нічний час буде відчуватися прохолода. Найхолодніше вночі на Сході України — 11... 15 градусів. У північних, західних і центральних регіонах – до 13... + 17 градусів. Найтепліше вночі на півдні – до 15... 18 градусів.

Згідно з прогнозом синоптиків, протягом усього дня небо буде затягнуто хмарами, проте досить часто буде світити сонце. Вітер західний зі швидкістю 5-10 м/с.

В столиці очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ, який до вечора повинен закінчитися.

Крім того, з 1 вересня уже можливі заморозки на ґрунті. Дерева потроху набувають осінню забарвлення: жовтіють листя берези, починається листопад у ліщини-ліщини. Наші пращури помітили, якщо 1 вересня дме вітер з півночі — осінь холодна буде, а якщо з півдня — то тепла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!