Головна Новини Суспільство мистецтво і культура НБУ не зміг продати пам'ятні монети на честь Томосу: охочих придбати не виявилося
commentss НОВИНИ Всі новини

НБУ не зміг продати пам'ятні монети на честь Томосу: охочих придбати не виявилося

Пам'ятні монети, присвячені ПЦУ і Томосу не викликали інтересу у покупців

4 вересня 2019, 16:12 comments2006
Поділіться публікацією:
НБУ не зміг продати пам'ятні монети на честь Томосу: охочих придбати не виявилося

Аукціон з продажу пам'ятних монет, випущених з нагоди надання Україні томосу про автокефалію Православної церкви України, не відбувся через відсутність бажаючих узяти в ньому участь.

"Аукціон з продажу пам'ятних монет "Надання томосу про автокефалію Православної церкви України", запланований на майданчику Універсальної товарної біржі "Контрактовий дім УМВБ 29 серпня 2019 року, не відбувся у зв'язку з відсутністю заявок від учасників", – зазначається у відповідному повідомленні прес-служби НБУ.

Раніше Нацбанк України оголосив аукціон з продажу пам'ятних монет про автокефалію із золота номіналом 100 гривень, зі срібла — 50 і 20 гривень, з нейзильберу – 5 гривень. Один лот складався з чотирьох зазначених монет по одній кожного виду. Таких лотів було запропоновано 25. Початкова ціна була встановлена на рівні роздрібних цін Національного банку. Рекомендований крок аукціону – 2 тисячі гривень  на кожний лот.

Як повідомляв портал "Коментарі", Національний банк України ввів в обіг пам'ятну монету "Надання томосу про автокефалію Православної церкви України" номіналом 50 гривень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!