Головна Новини Суспільство мистецтво і культура «Це не серіал»: Сенцов висловився про «Чорнобиль»
commentss НОВИНИ Всі новини

«Це не серіал»: Сенцов висловився про «Чорнобиль»

За словами режисера, манера зйомки притаманна авторському кіно

21 вересня 2019, 21:53 comments3926
Поділіться публікацією:
«Це не серіал»: Сенцов висловився про «Чорнобиль»

Звільнений з російського полону кримський режисер Олег Сенцов поділився враженнями після перегляду серіалу "Чорнобиль" американської компанії НВО.

"Фільм дуже хороший і називати його серіалом якось не повертається язик, швидше багатосерійним фільмом. Вражає ступінь достовірності не тільки в художній та історичній реконструкції радянського побуту, але і образу думок і дій. Навіть обличчя у акторів всі якісь з того часу", — написав Сенцов у своєму Facebook.

Режисер зазначив, що манера зйомки притаманна авторському кіно. У той же час, за його словами, в картині є багато неточностей.

"Але це дрібниці, які не заважають головному — впливу на тебе цього фільму, який знятий правдиво і ретельно. І навіть не дивлячись на головне невідповідність як для мене: сцені суду в останній серії, що більше нагадує американське, а не совкове правосуддя, кіно мені дуже сподобалося", — написав Сенцов, додавши, що є вдячним глядачем.


Нагадаємо, міні-серіал "Чорнобиль", присвячений аварії на Чорнобильській АЕС, вийшов у прокат у травні 2019 року і відразу ж став популярним і отримав високу оцінку критиків. На IMDb серіал отримав оцінку 9,5, перевершивши "Гру престолів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!