У Львові вперше вийшла в світ книга Олега Сєнцова "Маркетер"

Олег Сєнцов писав автобіографічний працю, перебуваючи в російській колонії

Сьогодні, 22 вересня, під час Форуму літературних видавців у Львові, відомий у всьому світі український політв'язень і в'язень Кремля Олег Сєнцов представив свою нову книгу "маркетер". Про це з місця подій передає "Укрінформ".

Сєнцов представив свою літературну працю, позначивши, що вона є продовженням його попередньої збірки оповідань "Жизня", що вийшла напередодні.

"Маркетер" відрізняється від "Жизні" в тому плані, що остання оповідає тільки про мене, а в цьому збірнику ( "Маркетер" - прим. ред.) є розповіді про моїх друзів та однокурсників", - розповів автор.

Нова книга описує студентські роки Олега Сєнцова. Він пояснив неологізм назви.

"Це було в 90-і роки. Я вступив до інституту - Кримський факультет Київського національного економічного університету, на спеціальність" маркетинг ". І коли ми зібралися всією групою 1 вересня, то не знали свою спеціальність, не було слова" менеджер ".. . І ми прийшли тоді до смішного слова - "маркетер". Потім ми, звичайно, дізналися, що є маркетологами, але пройшло вже рік ... ", - розповів Сєнцов.

Також він підкреслив, що що намагається писати чесно і при цьому цікаво, і ні в "Жизні", ні в "Маркетері немає вигадок, "все написано саме так, як було".

Олег Сєнцов зазначив, що цю книгу він писав 11 днів, перебуваючи в російській колонії суворого режиму "Лабитнангі".

рецензію Олега Сєнцова про серіал "Чорнобиль" американської телекомпанії НВО.