Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У Львові вперше вийшла в світ книга Олега Сєнцова "Маркетер"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові вперше вийшла в світ книга Олега Сєнцова "Маркетер"

Олег Сєнцов писав автобіографічний працю, перебуваючи в російській колонії

22 вересня 2019, 17:34 comments2264
Поділіться публікацією:
У Львові вперше вийшла в світ книга Олега Сєнцова "Маркетер"

Сьогодні, 22 вересня, під час Форуму літературних видавців у Львові, відомий у всьому світі український політв'язень і в'язень Кремля Олег Сєнцов представив свою нову книгу "маркетер". Про це з місця подій передає "Укрінформ".

Сєнцов представив свою літературну працю, позначивши, що вона є продовженням його попередньої збірки оповідань "Жизня", що вийшла напередодні.

"Маркетер" відрізняється від "Жизні" в тому плані, що остання оповідає тільки про мене, а в цьому збірнику ( "Маркетер" — прим. ред.) є розповіді про моїх друзів та однокурсників", — розповів автор.

Нова книга описує студентські роки Олега Сєнцова. Він пояснив неологізм назви.

"Це було в 90-і роки. Я вступив до інституту — Кримський факультет Київського національного економічного університету, на спеціальність" маркетинг ". І коли ми зібралися всією групою 1 вересня, то не знали свою спеціальність, не було слова" менеджер ".. . І ми прийшли тоді до смішного слова — "маркетер". Потім ми, звичайно, дізналися, що є маркетологами, але пройшло вже рік ... ", — розповів Сєнцов.

Також він підкреслив, що що намагається писати чесно і при цьому цікаво, і ні в "Жизні", ні в "Маркетері немає вигадок, "все написано саме так, як було".

Олег Сєнцов зазначив, що цю книгу він писав 11 днів, перебуваючи в російській колонії суворого режиму  "Лабитнангі". 

Rc5hqQ-M4Ii2Gdmhxaioo8730.jpg

Видання зазначає, що презентацію книги відвідали українська актриса Римма Зюбіна, правозахисниця, представниця Центру громадянських свобод Олександра Матвійчук та інші.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" висвітлив рецензію Олега Сєнцова про серіал "Чорнобиль" американської телекомпанії НВО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!